Selecteer een pagina

Over ons

Wil jij meer weten wie FDAEE is? Bekijk het dan hier!

Protecting the Law Since 1925

FDAEE is al sinds 1925 bezig om de wet te beschermen. Daarnaast zetten ons al bijna 100 jaar in om de rechten van de mensen te bewaken. Zo zijn wij ooit gestart als familie bedrijf en is het momenteel uitgegroeid tot een advocaten kantoor met ruim 100 personeelsleden. Ben jij benieuwd wie er achter het succes van FDAEE zit? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Waarom FDAEE

Eerlijke advocaten

De advocaten van FDAEE zijn altijd eerlijk en zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen! We kijken altijd naar de beste oplossing voor onze klanten.

Legal Care

FDAEE zorgt altijd voor een stukje zorg. Wij denken altijd met de klant mee en kijken hoe we op zo een optimaal mogelijke manier de beste resultaten kunnen behalen binnen de regels van wet- en regelgeving.

Meer dan 90.000 casussen gewonnen

FDAEE heeft al meer dan 90.000 casussen gewonnen! Dat zegt natuurlijk al genoeg! Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze filosofie.

1

De wet komt eerst

FDAEE kijkt altijd eerst naar de wet en de mogelijke oplossingen die deze biedt. Op basis hiervan wordt er altijd een voorstel gedaan.

2

Eerlijke Communicatie

Bij FDAEE geloven we in eerlijke communicatie. Neem daarom altijd contact met ons op en wij gaan vertrouwd om met jouw gegevens.

3

Committed to Excellence

Woij zullen altijd gaan voor een excellente uitvoering van ons werk. Bekijk onze casussen voor vele succes verhalen die wij in de loop der jaren hebben geboekt.

Onze partners

James Doe

James Doe

Corporate Lawyer

David Roberts

David Roberts

Corporate Lawyer

Bret Thompson

Bret Thompson

Corporate Lawyer

Trials

Cases Won

Lawyers

Let’s Work Together